La 8.8.2020 Puistokonsertti

Suosittu Tampere Filharmonian perinteinen ja kaikille avoin Puistokonsertti avaa jälleen Tampereen kulttuurisyksyn 8. elokuuta 2020. Konsertin johtaa tuttuun tapaan orkesterin ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali ja solistina esiintyy upea sopraano Marjukka Tepponen. Koronavirustilanteesta johtuen konsertti lähetetään suorana Yle Areenassa yleisön omiin puutarhoihin ja parvekkeille. Fyysisesti orkesteri esiintyy Tampere-talon Isossa salissa rajatulle yleisömäärälle.

Santtu-Matias Rouvali ja Marjukka Tepponen

Totuttuun tapaan ilta täyttyy sävelistä, jotka koskettavat ja ilahduttavat meistä jokaista. Lämminhenkinen konsertti tuo mukanaan niin rakastettuja klassikoita kuin uusiakin tuttavuuksia.

Konsertin tuottavat yhteistyössä Tampere-talo, Tampere Filharmonia ja Tampereen Sähkölaitos.

Äänestä suosikkisi Puistokonsertin ohjelmaan!

Myös tänä vuonna haluamme yleisön mukaan laulamaan ja nyt sinä voit vaikuttaa. Minkä laulun haluaisit kajauttaa ilmoille yhdessä tuhansien muiden kanssa, vaikka sitten omassa olohuoneessa?

Ääni ratkaisee

Valitse oma suosikkisi ja jätä sähköpostiosoitteesi, niin osallistut automaattisesti arvontaan, jossa arvomme kaikkien äänestäneiden kesken lippuja Tampere Filharmonian syyskauden 2020 konsertteihin.

Voittajiin otamme yhteyttä sähköpostin välityksellä. Äänestää voit 30.6.2020 asti.

  • Yhteislaulu

    Äänestä oma suosikkimelodiasi näistä vaihtoehdoista. Jätä halutessasi valintaasi liittyvä perustelu tai tarina.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.