Lähisähkö puu

Sähkösopimus

Teen sähkön­myynti­sopimuksen Tampereen Sähkö­laitos Oy:n kanssa.

Samalla valtuutan Tampereen Sähkölaitos Oy:n irtisanomaan nykyisen sähkönmyyntisopimukseni.

  1. Sopimus on sitova lähetettyäsi sen. Sähkön myynti alkaa saatuamme verkkoyhtiöltäsi myynnin aloittamiseksi tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen lähetämme Sinulle vielä sopimusvahvistuksen.
  2. Sopimus koskee vain sähköenergian myyntiä. Verkonhaltijasi laskuttaa sähkön siirrosta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaisen siirtohinnan.
  3. Sopimus on käyttöpaikkakohtainen. Määräaikaisen sopimuksen voi irtisanoa kesken sopimuskauden, jos muutat.
  4. Sopimus on voimassa määräaikaisena päättymispäivään asti. Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevalla tuotteella kahden viikon irtisanomisajalla ellei muuta sovita.
  5. Tarjous ei koske käyttöpaikkoja, joissa on tai on ollut viimeisen kuukauden aikana voimassa oleva sähkönmyyntisopimus Tampereen Sähkölaitos Oy:n kanssa. Tarjous koskee uusia sopimuksia.
  6. Tarjous koskee kotitalouksia. Sopimuksen voi tehdä mihin tahansa Suomeen, jos sähkönkulutuksenne on enintään 100 MWh/v.
  7. Etämyynnissä peruuttamisaika tilaukselle on kaksi viikkoa sopimuksentekohetkestä (päiväys) alkaen. Peruuttamislomake löytyy tarvittaessa osoitteesta sahkolaitos.fi, hakusanalla Peruuttamisoikeus.
  8. Osana sopimusehtoja hyväksyn Tampereen Sähkölaitoksen asiakkaana henkilötietojeni käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annan suostumukseni siihen, että Tampereen Sähkölaitos luovuttaa henkilötietoni SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä sähkömaksujeni Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Vastaavasti valtuutan SOK:n luovuttamaan Tampereen Sähkölaitokselle tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostani sekä tiedon siitä, mikäli en enää kuulu asiakasomistajatalouteen enkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään sähköstä Bonusta. Vastaan antamieni tietojen oikeellisuudesta. Tampereen Sähkölaitos ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.