sähkösopimus opiskelijahinnoin

HyötyEnergia

HyötyEnergia on täysin kotimaista, pirkanmaalaisella ja Jyväskylän seudun sekajätteellä tuotettua sähköä. Roskat palavat HyötyEnergiana Tammervoiman hyötyvoimalaitoksessa ja samalla 160 tonnia sekajätettä vuodessa on pois luonnon harteilta.

Tee viisas valinta ja tartu tarjoukseemme! Opiskelijoille 6 kuukautta ilman perusmaksua, kun teet tilauksesi nyt!

Perusmaksu 1,98 eur/kk
Energiamaksu 4,69 snt/kWh

Tee sopimus ›

Sähköstä Bonusta!
Jos olet Osuuskaupan asiakasomistaja, saat Bonusta sähkölaskusi arvonlisäverollisesta sähkön myynnin osuudesta jopa 5 %. Muista ilmoittaa meille jäsennumerosi sopimusta tehdessäsi.

Onko sinulla jo määräaikainen sähkösopimus, joka on voimassa pidempään kuin kolme kuukautta tästä päivästä? Lähestymme sinua tarjouksella, kun nykyinen sopimuksesi päättyy:
Pyydä tarjous ›


Sopimus on voimassa 30.9.2022 asti. Jos kuitenkin muutat pois asunnostasi kesken sopimuskauden, sopimuksesi päättyy. Sopimus koskee vain sähköenergian myyntiä. Verkonhaltijasi laskuttaa sähkön siirrosta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaisen siirtohinnan. Sähkönmyyntitarjouksemme hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Tarjous on tarkoitettu vain opiskelijoille, ja koskee uusia asiakkaita ja/tai sopimuksia. Sopimuksen teko on helppoa, koska Tampereen Sähkölaitos hoitaa kaikki sähkösopimuksen vaihtoon liittyvät toimenpiteet puolestasi.

Mikäli hyötyvoimalassa ei poikkeustilanteessa pystytä tuottamaan sähköä suunnitellun mukaisesti sekajätteellä, voi pieni osa HyötyEnergiasta olla myös uusiutuvilla energialähteillä (vedellä, puulla tai tuulella) tuotettua.