sähkösopimus opiskelijahinnoin

Lähisähkö puu

Puulla tuotettu Lähisähkö on peräisin Tampereen Naistenlahden voimalaitoksesta. Lähisähkö on jalostettu pääasiassa paikallisten metsien hakkuutähteistä. Puu on energialähteenä uusiutuva ja ympäristöystävällinen, eikä lisää kasvihuonepäästöjä.

Tee viisas valinta ja tartu tarjoukseemme! Opiskelijoille 6 kuukautta ilman perusmaksua, kun teet tilauksesi nyt!

Perusmaksu 1,98 eur/kk
Energiamaksu 10,29 snt/kWh

Tee sopimus ›

Sähköstä Bonusta!
Jos olet Osuuskaupan asiakasomistaja, saat Bonusta sähkölaskusi arvonlisäverollisesta sähkön myynnin osuudesta jopa 5 %. Muista ilmoittaa meille jäsennumerosi sopimusta tehdessäsi.

Onko sinulla jo määräaikainen sähkösopimus, joka on voimassa pidempään kuin kolme kuukautta tästä päivästä? Lähestymme sinua tarjouksella, kun nykyinen sopimuksesi päättyy:
Pyydä tarjous ›


Sopimus on voimassa 29.02.2024 asti. Jos kuitenkin muutat pois asunnostasi kesken sopimuskauden, sopimuksesi päättyy. Sopimus koskee vain sähköenergian myyntiä. Verkonhaltijasi laskuttaa sähkön siirrosta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaisen siirtohinnan. Sähkönmyyntitarjouksemme hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Tarjous on tarkoitettu vain opiskelijoille, ja koskee uusia asiakkaita ja/tai sopimuksia. Sopimuksen teko on helppoa, koska Tampereen Sähkölaitos hoitaa kaikki sähkösopimuksen vaihtoon liittyvät toimenpiteet puolestasi.